Om mig!

Jeg hedder Camilla (Charlotte) Ahlehuus Jacobsen, jeg er 16 år, jeg er født den 3. Marts 1994, og jeg kommer fra København. Jeg er som sagt kæmpe stor fan af Ørkenens Sønner, og så er jeg endda mega forelsket i Henrik Koefoed. Jeg startede sjovt nok med at være B-Boys fan, men jeg begyndte, at syntes, at de var kedelige og ynkelige. Så så jeg lige pludselig Ørkenens Sønner i fjernsynet, og så syntes jeg bare, de var total seje! Jeg har snart været fan af dem i 2 år, og det synes jeg, er okay længe. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive skuespiller og pædagog! Jeg blev konfirmeret den 1. Maj 2008 sammen med min bedste veninde, Pernille. Jeg optrådte som Ørkenens Sønner, og jeg fik meget ros af mine gæster. Jeg kan huske, at da jeg skulle til at sætte den sidste sang på, så råbte de alle: "Ekstra nummer!" Det var virkelig fedt! Den 17. Marts 2009 har mine forældre sølvbryllup, og der skal jeg også optræde, og der bliver det helt anderledes og bedre! Jeg går ud fra, at det bliver filmet denne gang. Det skal nok blive rigtig godt! Jeg chatter på mange forskellige sider. Fx. arto, speek, gosupermodel, etc. Jeg har også msn, men det er ikke lige en, jeg bare giver ud, derfor skriver jeg det heller ikke som en kontakt til mig. Jeg elsker min familie, veninder/venner, Ørkenens Sønner, Henrik Koefoed og at optræde.
Billedet som I ser øverst er fra fastelavn på Utterslev Skole, jeg er hende, som er klædt ud som Ørkenens Sønner. Og lige der, blev jeg valgt som bedst udklædt. Jeg blev meget glad, da jeg blev valgt, jeg sad virkelig bare og krydsede fingre. Det var næsten som om, at min krop rystede. Men nok om det! Jeg har gået på to andre skoler, jeg gik først på Bispebjerg Skole fra 1999 til 2005, så gik jeg på Københavns Kristne Friskole fra 2005 til 2005, jeg kom tilbage på Bispebjerg Skole i år 2005 og gik der til 2007, så kom jeg på Utterslev Skole og har indtil videre gået der fra 2007 til 2009. Mine lærere vil gerne have mig på en anden skole, så jeg er spændt på, hvor længe jeg går på skolen endnu. Jeg har været igennem en stærk mobning på Bispebjerg Skole, de kunne simpelthen bare ikke acceptere mig, og det er der efterhånden mange, der ikke kan. Den gang, hvor jeg blev mobbet, så græd jeg meget, jeg ville intet mere, jeg havde selvmords tanker, osv. Jeg er stadig en som hurtig bliver ked af det og græder, jeg er en meget følsom person, og jeg vil "kun" være venner med folk. Jeg hader mobbere, og dem som tror, de er noget, og så har de ikke en skid at have det i. Jeg er mig selv, og jeg accepterer folk, som de er. 

Under opbygning!

P.S. Jeg svarer IKKE på "private" spørgsmål, det er kun noget, jeg svarer på, når det er mine venner. Og når jeg siger private, så mener jeg noget som fx:

- Er du til gamle/ældre mænd?
- Er du jomfru?
- Hvorfor finder du dig ikke en på din egen alder?
Osv.

Sådan noget svarer jeg ikke på! Kun venner får et svar på det. Eller selvf ikke alle venner, men nogle få venner. 


Hilsen Camilla.